Ekonomi

Dolarınız varsa hemen bakın! Dolar bugün kaç TL oldu? İşte 9 Ağustos 2022 dolar kuru...

Döviz yatırımcıları, doların bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Yatırımcılar dolar bugün kaç TL, dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. Dolarınız varsa hemen bakın! İşte son dakika dolar kuru 9 Ağustos 2022... Milyonlarca vatandaş, dolar bugün ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar bugün düştü mü, yükseldi mi? sorularının  yanıtlarını araştırıyor

Yatırımcılar ve döviz almak isteyenler, sabahın erken saatlerinden itibaren yurt içi piyasalarda döviz kurlarını araştırıyor.

Milyonlarca vatandaş, dolar bugün ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar bugün düştü mü, yükseldi mi? sorularının  yanıtlarını araştırıyor.

Geçtiğimiz aylarda dolar ve euronun eşitlenmesi ile dalgalı seyir izleyen dolar/TL, 17 TL direncini kırarak 18 TL'ye yükseldi. Dolar kuru geçtiğimiz hafta açıklanan enflasyon rakamlarından sonra yükselişine devam etti.

Peki dolar/TL bugün kaç lira? İşte 9 Ağustos 2022 dolar/TL kuru...

 

DOLARINIZ VARSA HEMEN BAKIN!

Geçtiğimiz hafta piyasaların merakla beklediği enflasyon rakmaları açıklandıktan sonra dolar kuru yukarı yönlü hareketine kaldığı yerden devam etti.  

Hafta sonu ise uluslararası piyasalarda 18,01 TL bandında işlem gören dolar kuru dün güne yükselişle başladı.

Peki, dolar bugün düştü mü, yükseldi mi? Bugün dolar kuru ne kadar? 9 Ağustos 2022 dolar kaç TL? Güncel dolar kuru ne kadar? İşte 9 Ağustos 2022 güncel son dakika dolar kuru...

DOLAR/TL BUGÜN KAÇ LİRA? BİR DOLAR NE KADAR? 9 AĞUSTOS 2022 DOLAR KURU...

Dolara yatırım yapan vatandaşlar ve dolar almak isteyenler "Dolar bugün kaç lira? Dolar ne kadar? Dolar düştü mü, yükseldi mi?" gibi sorularının cevaplarını merak ediyor. Dolar almak isteyenler sabahın erken saatlerinden itibaren yurt içi piyasalarda dolar kurunu sorgulatıyor.

Dolar kuru dün alış fiyatı 17,96 TL, dolar/TL satış fiyatı ise 18,03 TL bandında güne başladı.  Dolar/TL bugün yükselişe geçti ve alış fiyatı 17,98 TL, satış fiyatı 18,02 TL bandından işlem görüyor.

FED PİYASALARI SALLAMAYA DEVAM EDİYOR

Analistler, ABD’de iş gücü piyasası verilerinin güçlü gelmesinden sonra ABD Merkez Bankası’nın (Fed) şahin para politikasını sürdüreceğine yönelik beklentilerle tahvil ve döviz piyasasında oynaklığın arttığını bildirdi. 

İslam Memiş'ten elinde 1 doları bile olanlara '' bozdurun'' uyarısı geldi! Dolar o tarihte çakılacak...

İslam Memiş doların akıbeti hakkında açıklamada bulundu! Dolar eğer…

İslam Memiş, 'Gram altında patlama olacak' dedi, tarih verdi!