04 / 05 / 2024

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu altın ve dolar almak isteyenler için 'Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun sürekli fiyatlara bakmayın' diyerek sert uyarılarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...



ENFLASYON BEKLENTİSİ YÜKSELDİ

Geçen hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Yurt içinde TCMB tarafından yayımlanan Enflasyon rakamları ön plana çıkarken ABD Merkez Bankası faiz kararı, enflayon rakamları ve ABD büyüme verileri takip edildi.

TCMB bu yılın üçüncü enflasyon raporunda 2022 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 42,8 seviyesinden 60,4 seviyesine, 2023 yıl sonu enflasyon tahmini 12,9'dan yüzde 19,2 seviyesine yükseltti.

''Gram altın için son fırsat'' diyen İslam Memiş'ten nefes kesen açıklama geldi! Altın fiyatları bu kadar olacak...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar çabuk baksın! 1 Ağustos 2022 altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön