04 / 05 / 2024

Dolarla ilgili analistlerden flaş açıklama

Dolarla ilgili analistlerden flaş açıklama

Amerika Birleşik Devletleri'nde enflasyon verilerinin düşmemesi üzerine analistler de tahminlerini kesinleştirmeye başladı. ABD'de Temmuz ve Eylül’de 50’şer baz puanlık artış bekleniyor.



3 AYDA 50 BAZ PUANLIK ARTIŞ

ABD’de enflasyonun Mayıs ayında tırmanışını sürdürdüğünü gösteren verilerin ardından swap piyasasında Haziran, Temmuz ve Eylül’de 50’şer baz puanlık artış bekleniyor.

AmeriVet Securities’den Gregory Faranello “her toplantıda 50 baz puanlık faiz artışı masada. Enflasyon düşene kadar önden yüklemeli artışlar olabilir. 75 baz puanlık artış da değerlendirilebilir ancak Başkan Powell daha ölçülü artışlardan yana” açıklamasını yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön