29 / 06 / 2024

Dolarların kimde olduğu ortaya çıktı! Sessiz sedasız almışlar

Dolarların kimde olduğu ortaya çıktı! Sessiz sedasız almışlar

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından dolar hesaplarıyla ilgili veriler açıklandı. Verilere göre bireysel hesaplar dolar bozdururken ticariler ise dolar satın aldı.



Merkez Bankası tarafından dolar hesaplarıyla ilgili verile düzenli olarak açıklanıyor. Son olarak açıklanan verilerde ise doların asıl gittiği yere ilişkin dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı.

KİŞİLERİN DOLAR MEVDUATLARI AZALDI

Verilere göre, bir önceki hafta 214 milyar 912 milyon dolar olan yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 10 Haziran ile sona eren haftada 213 milyar 312 milyon dolara geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön