14 / 05 / 2024

Son dakika! Dolar/TL kaç lira oldu?

Son dakika! Dolar/TL kaç lira oldu?

Dolar almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kurunun kaç lira olduğu merak ediliyor. Güne yüzde 0,27 yükselişle başlayan dolar kuru kapanışta alış fiyatı 14,72 TL, satış fiyatı ise 14,76 lira oldu.



Dolar almak, dolarını bozdurmak veya yatırım yapmak için dolar kurunu merakla takip eden milyonlarca vatandaş dolar/TL'nin son dakika rakamlarını merak ediyor. Dolar kuru kapanışta alış fiyatı 14,72 lira, satış fiyatı ise 14,76 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki dolar kuru bugün kaç lira seviyesinde güne başladı?

Son dakika! Dolar/TL kaç lira oldu?

GÜNDEMDE NELER OLUYOR?

Ukrayna Rusya arasındaki savaş bugün 41. gününe girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya'ya yönelik açıklanacak yeni yaptırımların, savaş suçları ile orantılı olması gerektiğini ifade etti. Öte yandan bugün saat 21:00'da FED'in faiz kararını açıklayacağı haberleri ile dolar kurunda sessizlik hakim. Gündemdeki bu gelişmeler yer alırken dolar kuru bu durumdan nasıl etkilendi? Dolar/TL bugün kaç liradan güne başladı? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön