16 / 05 / 2024

Dolar/TL kuru bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin ardından sert düşüş yaşayan dolar/TL kuru ne kadar oldu? Bugün dolar ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı.



PİYASALAR ABD ENFLASYONUNU BEKLİYOR!

Dolar ve altın yatırımcıları bugün saat 15.30’da ABD’de açıklanacak olan haziran ayı enflasyon rakamlarını merakla bekliyor. ABD’de tüketici fiyatlarının yıllık bazda yüzde 3.1 seviyesine inmesi öngörülüyor. Mayıs ayında yıllık tüketici fiyatları yüzde 4 seviyesinde gerçekleşmişti. 

Tüketici fiyatlarının ise aylık bazda yüzde 0.3 artuş bekleniyor. Piyasa beklentilerinden farklı gelecek bir enflasyon verisi piyasalarda fiyatlamaları değiştirebilir.

Dolar/TL kuru bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı

DOLAR NE KADAR OLACAK? DOLAR NE OLUR?

Dolar kurunu yakından takip eden yatırımcılar doların kaç lira olacağını araştırıyor. Bu kapsamda ''dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Uzmanlardan dolar kurunun ne kadar olacağına dair tahminler gelmeye devam ediyor.

Genel olarak ekonomistlerin ortak düşüncesi doların 30 TL olacağı yönünde. Ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağını açıklarken elinde dolar olanların dolarlarına sahip çıkmalarını söyledi. Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran da doların 30 TL seviyesine kadar yükseleceğini belirtti. 

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Geri Dön