17 / 05 / 2024

Dört gözle bekleniyordu! Bankaların emekli promosyon yarışı hızlandı

Dört gözle bekleniyordu! Bankaların emekli promosyon yarışı hızlandı

Dört gözle beklenen emekli maaş promosyon uygulaması, bankaları hareketlendirdi.  Emekli maaş müşteri promosyonunda iddialı bankalardan olan Yapı Kredi  emeklilere verilen rakamı 4 bin liraya yükseltti.



Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Yapı Kredi, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan emekli müşterilerine sunduğu “Emeklilik Paketi” ile Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve ATM’lerden yapılan havalelerden ücret almıyor. Yapı Kredi emekli maaş müşterileri, TL birikimlerine özel “Hoş Geldin” faizi özelliklerinden 6 ay boyunca faydalanabiliyor. Buna ek olarak, bireysel ihtiyaç kredilerinde kendilerine özel indirimli oranlardan ve ücretsiz düzenli ödeme EFT gibi özelliklerden de yararlanbiliyor. Aynı zamanda Yapı Kredi emekli maaş müşterilerine özel birçok markada özel indirimler den faydalanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön