02 / 05 / 2024

DTZ'nin yeni internet sitesi açıldı!

DTZ'nin yeni internet sitesi açıldı!

DTZ, gayrimenkul piyasasındaki en çok ilgi çeken raporları, verileri, röportajları ve analizleri kendi iş alanınıza göre kolaylıkla bulabilmeniz için tasarladığı oldukça gelişmiş yeni internet sitesini hizmete sundu



 

Bu yeni internet sitesi, her yeni bilginin ilgi alanlarınız ve tercihleriniz doğrultusunda belirlediğiniz kriterlerin yanı sıra tercihe bağlı olarak günlük, haftalık ya da aylık maillerle elinize ulaşmasına olanak sağlıyor. Bu sayede mail kutunuz ilginiz ve işiniz dışındaki maillerle dolmamış oluyor.

Tüm bunlara ek olarak site coğrafi (interaktif bir küresel harita aracılığıyla), nitelik ve DTZ rapor serileri üzerinden belirleyeceğiniz 3 temel kriter doğrultusunda birçok araştırma raporunun yer aldığı kapsamlı DTZ arşivinden kolaylıkla faydalanabilmenize imkan tanıyor.

DTZ, her çeyrekte birçok farklı konu başlığı altında yayımladığı 120 yerel ve bölgesel raporun yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki gayrimenkul piyasalarına dair yetkili kaynaklardan gelen her türlü bilgi ve öngörüyü ücretsiz olarak sağlamaya ve paylaşmaya devam ediyor.

 

Web: https://pamirsoyuer.com.tr/


Geri Dön