04 / 05 / 2024

Dul kadınlara konut desteği! Ancak ilginç bir şart var...

Dul kadınlara konut desteği! Ancak ilginç bir şart var...

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği verilecek ancak destekten kadınların yararlanılabilmesi için ilginç bir şartın olduğu ortaya çıktı.



Yanık, “Eşi vefat etmiş ve sosyal yardım faydalanıcısı kadınlarımıza yönelik konut projesini hayata geçiriyoruz. Desteğimizi konut yapımı veya satın alma şeklinde iki farklı yöntemle gerçekleştireceğiz. Konutlar 80 metrekare olacak şekilde inşa edilecek. Konutların satın alınması durumunda ise bu özelliğe yakın olanlar tercih edilecek.

Bakanlık olarak konut başına 300 bin TL destek verirken, ihtiyaç duyulan kaynak belediyeler ve hayırseverler tarafından karşılanacak. Konutların mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’nın (SYDV) olacak. Hak sahiplerine bedelsiz kullanım hakkı vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Dul kadınlara konut desteği! Ancak ilginç bir şart var...

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Ekim 2022 tarihinde saat 20.55'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 18,39 Türk Lirası, altının gramı ise 983 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş'ten altın ve gümüş tutanlara tarihi uyarı!

'Tsunami yolda' diyen Selçuk Geçer'den dolar için korkunç uyarı!

Vatandaşa müjde! İkinci el arabalarda yeni dönem!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön