01 / 05 / 2024

Dumankaya Sancaktepe projesinde 5 bin liralık indirim çeki!

Dumankaya Sancaktepe projesinde 5 bin liralık indirim çeki!

Dumankaya İnşaat, Anadolu Yakası Sancaktepe yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Ön satış döneminde yoğun talep alan Sancaktepe projesinde başvuru yapanlara 5 bin liralık indirim çeki veriliyor...



Dumankaya İnşaat, Sancaktepe'de hayata geçireceği yeni projesinde indirim çeki veriyor. 5 bin ön talep toplanan projeden ev alanlara 5 bin liralık indirim yapılacak.


Dumankaya İnşaat, Anadolu Yakası Sancaktepe yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Ön satış döneminde yoğun talep alan Sancaktepe projesinde başvuru yapanlara indirim çeki veriliyor. Sektörde ilk kez hayata geçirilen avantajlı uygulama sayesinde ön talep aşamasında form dolduran başvuru sahipleri, proje ilk satışa çıktığında fiyat avantajlarının yanı sıra 5 bin liralık indirimden yararlanacak. Bu uygulamadan şirketin web sitesi üzerinden ön talep formu dolduranlar ve birinci derece akrabaları yararlanabilecek. Şu ana kadar projeye gelen 5 bin adet ön talepten duydukları memnuniyeti ifade eden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şunları söyledi: "Projemize olan talep, tüketicinin Dumankaya markasına duyduğu güvenin bir yansıması. Dumankaya olarak daire sahibi olmak isteyenlerin bize gösterdikleri bu güvene teşekkür etmek amacıyla ayrıcalıklı avantaj uygulamasını hayata geçirdik. 800 bağımsız üniteden oluşan projenin, bölgenin benzersiz yaşam alanlarından biri olacağına inanıyoruz." 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön