29 / 04 / 2024

Dünya üzerindeki nakit paralar tedavülden kalkacak! Süreci başlatan imza atıldı

Dünya üzerindeki nakit paralar tedavülden kalkacak! Süreci başlatan imza atıldı

Dünya öümüzdeki 5-10 yılda kağıt parayı rafa kaldırarak tek bir para birimine geçecek. Artık parayı cepte ve cüzdanda taşımaya gerek kalmayacak. Para sadece banka hesabınızda göreceğiniz rakamlardan ibaret olacak.



Dünya devletleri kağıt parayı tarihe gömmek için yaptıkları hazırlıkları neredeyse tamamladı. Yakın bir gelecekte artık banknotlara veda edeceğiz. Dijital para hayatımıza girecek ve yaptığınız her harcama, attığınız her adım global merkez tarafından izlenebilecek. Kayıt dışı paranın da bu sayede kontrol edilmesi amaçlanıyor. Dünya artık sınırları olan ülkelerden ziyade yönetenlerin ve yönetilenlerin yaşadığı iki sınıflı bir toplum düzenine geçecek. 

Paranın ve dünya siyasetinin patronları süreci başlattı ve dönüşüm için gereken altyapının yüzde 80'i tamamlandı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön