15 / 05 / 2024

Dünya üzerindeki nakit paralar tedavülden kalkacak! Süreci başlatan imza atıldı

Dünya üzerindeki nakit paralar tedavülden kalkacak! Süreci başlatan imza atıldı

Dünya öümüzdeki 5-10 yılda kağıt parayı rafa kaldırarak tek bir para birimine geçecek. Artık parayı cepte ve cüzdanda taşımaya gerek kalmayacak. Para sadece banka hesabınızda göreceğiniz rakamlardan ibaret olacak.



BIDEN SÜRECİ BAŞLATAN İMZAYI ATTI

ABD'de Joe Biden yönetimi, 9 Mart 2022’de dijital varlıklarla ilgili bir yürütme emri imzaladı ve bu karar, ülkede  CBDC’lerin hayata geçirilmesi sürecinin nasıl olacağının da araştırılmasını içeren bir dizi emri içeriyor.

Avrupa Merkez Bankası yönetim kurulu üyesi Fabio Panetta geçtiğimiz ayın başında yaptığı bir konuşmada CBDC çıkarmanın, itibari paraların ödeme ve diğer alanlardaki yerini korumasını sağlayabileceğine değindi.

ABD Merkez Bankası (Fed), dijital para biriminin finansal sistemi kökünden değiştireceğini açıkladı.

Bitcoin'in ne zaman yükseleceği açıklandı! 73 bin dolar olacak

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön