23 / 05 / 2024

Dünya Vanucci web sitesini ayakta alkışlıyor!

Dünya Vanucci web sitesini ayakta alkışlıyor!

Vanucci'nin Smartis imzalı web sitesi, Interactive Media Awards (IMA) yarışmasının katalog dalında Üstün Başarı Ödülü'nün sahibi oldu



Mutfak ve banyo sektörünün saygın markası Vanucci'nin Smartis imzalı web sitesi, tüm dünyada büyük prestij sahibi olan Interactive Media Awards (IMA) yarışmasının katalog dalında Üstün Başarı Ödülü'nün sahibi oldu.  Dünyanın dört bir yanındaki web tasarımcılarının yoğun ilgi gösterdiği yarışmada zengin içeriği ve standartlara uyumuyla sektör uzmanlarının beğenisini kazanan web sitesi, Vanucci markasının her alanda sergilediği özenin de göstergesi oldu.

Mutfak ve banyo sektöründe estetikle işlevselliğin buluşma noktası olan Vanucci, web sitesi ile de tasarımın her alanında mükemmeli kovaladığını tüm dünyaya kanıtladı. Smartis tarafından tasarlanan Vanucci web sitesi (www.vanucci-tr.com), web tasarım dünyasının Oscar'ı sayılan Interactive Media Awards yarışmasında Üstün Başarı Ödülü'ne layık görüldü. 

Web sitesi tasarlama ve geliştirme alanında en yüksek mükemmellik standartlarını ödüllendirmek amacıyla verilen Interactive Media Awards, zor kazanılan ancak sahibine büyük itibar sağlayan bir ödül olarak biliniyor. Her yıl farklı kategorilerde çok sayıda katılımcının web siteleri aracılığıyla çetin bir sınavdan geçtiği yarışmada bu yıl katalog dalında Üstün Başarı Ödülü'nü alan Vanucci web sitesinin çok yüksek standartları yansıttığı, bu prestijli ödül ile onaylanmış oluyor. Farklı tarayıcılarla uyumlu biçimde çalışma, işletim standartlarına uyum ve hız gibi teknik konularda jüriden takdir toplayan Vanucci web sitesi zengin içeriği, başarılı tasarımı ve görsellerinin kalitesi ile de göz dolduruyor. 

Vanucci adına konuşan Sinpaş Grubu Mobilya Grup Başkanı M. Tahir Gürhan, düşüncelerini “Bu ödül, markamızın tüketici ile buluştuğu her iletişim noktasında sergilediğimiz büyük özenin göstergesidir. Tasarım dünyasının farklı alanlarında Vanucci markası olarak yer almaktan mutluluk duyuyoruz,” sözleriyle ifade ediyor. 

Üstün Başarı  Ödülü ile ilgili olarak, Smartis (www.smartis.com.tr) Ajans Başkanı Altuğ Aymer de “Tasarımlarımız daha önce de IMA ödülüne layık görülmüştü. Daima yeniliğe açık bir tavır sergileyen Vanucci ile çalışmak ise bizim için bir zevkti,” diyor. 

Vanucci Yetkilisi Ömer Güzgeren ise “Vanucci olarak, iletişim altyapımıza verdiğimiz önem ve yeniliklere açık marka kültürümüz ile Türkiye'deki mobilya sektörünü parlak bir geleceğe taşımayı hedefliyoruz,” yorumunu yapıyor.


Geri Dön