28 / 04 / 2024

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.



Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, para biriktirmeye çalışan yatırımcıları uyararak zaman kaybettiklerini ve geç olmadan gümüş gibi değerli metallere yatırım yapmaları gerektiği konusunda uyardı. 

PARA BİRİKTİRME BAĞIMLILIĞINDAN VAZGEÇİN 

Dünyaca ünlü ekonomist  Robert Kiyosaki, enflasyonun küresel olara yaşam standartlarını kötüleştirdiği şu günlerde altın, gümüş ve bitcoin gibi değerli varlıklara yatırım yapılmasını doğru olduğunu açıkladı.

Kiyosaki, sosyal medya hesabı X'teki 2,4 milyondan fazla takipçisine, "sahte finans sistemi" olarak adlandırdığı itibari para birimlerine olan bağımlılıklarını azaltmaları konusunda uyardı.

Ekonomist altın fiyatının kısa bir süre önce ons başına 2 bin doları aşarak istikrarlı bir toparlanma gösterdiğine vurgu yaptı. 

 Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

PARA BİRİKTİRENLER KESİNLİKLE KAYBEDEK

Para biriktirmeye çalışan ortalama bir insanın "kesinlikle kaybedeceğini" söyleyen Kiyosaki, altın, gümüş ve BTC gibi diğer yatırım türlerine yatırım yapılması gerektiğini söyledi.

ALTIN 3 BİN 700 DOLARA YÜKSELECEK

Kiyosaki, 20 Ekim tarihinde altın fiyatının 2 bin 100 dolara ulaşacağını öngörmüştü. Kiyosaki, altın fiyatının yakın gelecekte 3 bin 700 dolara yükselmesini beklediğini belirtti. Öte yandan bitcoinde de yükseliş beklediğini belirten ekonomist Bitcoin'in 100 bin dolara ulaşacağını öngördü.

GÜMÜŞ YÜKSELECEK!

Kiyosaki değerli metaller içinde altın ve gümüşün değerinin  75 bin ve 65 bin dolara yükseleceğini vurgulayarak yatırımcıların altın ve gümüş almalarını söyledi.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 15 ŞUBAT 2024 GÜMÜŞ FİYATLARI 

15 Şubat 2024 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından altın fiyatları düşüşe geçerken, gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün gümüşün ons fiyatı 22,69 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 22,37 lira, gümüşüb gram satış fiyatı ise 23,22 liradan işlem görüyor.

Son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 53 TL, çeyrek altın 3 bin 394 TL'den işlem görüyor! 

14 Şubat Çarşamba altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön