07 / 05 / 2024

Dur Mimarlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dur Mimarlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kemal Durğut tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Dur Mimarlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kemal Durğut tarafından kuruldu. 


Dur Mimarlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- MIMARLIK a-Sirket her türlü etüt,plan,proje,mimarlık,mühendislik ve müsavirlik hizmetleri,mühendislik yapıları,yerlesim alanları ve maden sahalarında,jeolojik,jeo teknik,jeofizik etütler ve maden etütleri,hidrolojik ,hidrojeolojik etütler,sıcak su etütleri,jeolojik inceleme ve harita yapımı,maden arama,arastırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sondaj,inceleme ve etütlerin yapılması. Danısmanlık ve mühendislik proje hizmetlerinin yapılması. b- Her türlü insaat taahhüt hafriyat,nakliyat,alt ve üst yapıisleri ile,iç ve dıs dekorasyon islerini yapmak,kendi nam ve hesabına,kat karsılıgı ve arsa alarak,bina ve tesisler yapmak,yaptırmak,satmak veya ticaretini yapmak. Müteahhitlik,mühendislik ve....... anasözleşmesinde yazılı işler.


Geri Dön