16 / 05 / 2024

Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapmaya devam ederken yeni bir destek ödemesi bilgisi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 700 TL gıda yardımı yapacağını duyurdu.



Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

700 TL gıda yardımı başvuru şartları neler?

700 TL gıda yardımı başvurusu ile ilgili aranan şartlar ise şu şekildedir;

700 TL gıda yardımı başvurusu yapacak kişilerin gelirlerinin olmaması aranan şartlar arasındadır.

Başvuru yapacak kişilerin muhtaçlık sınırının altında olması talep edilen şartlar arasındadır.

700 TL gıda yardımı başvurusu yapacak kişilerin gelir durumu ve diğer tüm bilgileri kurumlar tarafından kontrol edileceği için başvuru sırasında verilen bilgilerin doğruluğu önem arz etmektedir. İlgili ekipler tarafından bilgiler tek tek kontrol takip edilecektir. Eksik veya yanlış bilgili veren kişilerin  başvurunuz ret edilecektir.

Başvuru işlemlerinin değerlendirmesi sonucunda başvurusu kabul edilen kişilere, ilgili kurumlar aracılığıyla telefon numarasına mesaj gönderilecek ve  yardımın ne zaman, nereden alınabileceği bilgili aktarılacaktır.

Nisan ayının en bomba kampanyası TEB'den geldi! Market harcamalarınıza ortak oluyor

Şok'a öyle bir ürün geldi ki çocuklar çifte bayram yaşayacak! Anne ve babalar kaçırmamak için acele edin

Marketteki etiketler vatandaşı kara kara düşündürüyor! Vatandaş artık Ayağını yorganına göre uzatamıyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön