29 / 04 / 2024

Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapmaya devam ederken yeni bir destek ödemesi bilgisi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 700 TL gıda yardımı yapacağını duyurdu.



Başvuru şartlarını yerine getiren dar gelirli veya geliri olmayan vatandaşlara 700 TL gıda yardımı yapacağını duyurması ile birlikte başvuru şartları ise merak konusu oldu. Peki 700 TL gıda yardımı başvuru şartları neler? 700 TL gıda yardımı ile ilgili detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

Aile Bakanlığı 700 TL gıda yardımı yapıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli veya geliri olmayan kişilere destek sağlayamaya devam ederken, yeni bir destek paketi müjdesi verdi. Aile Bakanlığı 700 TL gıda yardımı yapacağını duyurdu. İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen şartları taşıyan kişiler, 700 TL gıda yardımından yaralanabilecek. Söz konusu yardım kapsamında belirlenen şartları taşıyan kişiler tek seferlik 700 TL tutarında nakit destekten yararlanabilecek. Gıda ihtiyacını karşılamak için uygulanan bu yardım programı kapsamında başvuru şartlarını yerine getiren dar gelirli veya geliri olmayan kişilere 700 TL gıda yardımı duyurusuyla birlikte başvuru ile ilgili detaylar tek tek paylaştı. 700 TL gıda yardımı başvurusu yapmak isteyen kişiler İçişleri Bakanlığı’nın “Açık Kapı” web sitesi aracılığıyla ya da e-devlet platformu üzerinden başvuru işlemlerini yapabilirler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön