28 / 04 / 2024

e-faturaya geçişte son tarih 1 Temmuz Cuma! Yüzde 40 indirim uygulanacak

e-faturaya geçişte son tarih 1 Temmuz Cuma! Yüzde 40 indirim uygulanacak

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) e-faturaya zorunlu geçişlerle ilgili yeni bir düzenlemeye gitti. Bazı sektörlerin geçişi ciro limitiyle zorunlu kılınırken, konaklama gibi bazı sektörlerde geçiş, cirodan bağımsız olarak tüm şirketlere zorunlu tutuluyor.



PEKİ E- FATURA NEDİR SİSTEME NASIL GEÇİLİR?

1 Temmuz'dan itibaren şirketlere zorunlu tutulan e-Fatura uygulaması, faturaların internet bağlantısı kullanılarak elektronik ortamda düzenlenmesini, paylaşılmasını ve izlenmesini sağlayan bir sistem olrak uygulamaya alınacak..

eLogo, işletmelerin dönüşüm sürecinde e-Belge sistemlerine hızlı ve kolayca uyum sağlayabilmeleri için tüm ERP ve yazılımlarla uyumlu ürünleriyle etkin hizmetler sunuyor. eLogo, 1 Temmuz 2022 itibarıyla e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-İrsaliye’ye geçecek yeni mükellefleri 27 Haziran’da sona erecek olan yüzde 40'a varan indirim fırsatıyla karşılıyor.

İlk kez eLogo’ya gelenler, tüm ERP ve yazılımlarla uyumlu e-Belge ürünlerinde avantajlı tekliflerle hem bütçeden hem de zamandan tasarruf ediyor. Sektöründe öncü firmaların tercihi eLogo, e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-İrsaliye çözümleriyle işletmeleri dijitalleştirmeye devam ediyor.

"FİNANSAL DÖNÜŞÜM HIZLANACAK"

eLogo Genel Müdürü Başak Kural, yeni tebliğe uyum süreci ve eLogo’nun yüzde 40’a varan indirim kampanyasıyla ilgili şunları söyledi:

Tebliğ ile farklı sektörlerden birçok firmanın 1 Temmuz’a kadar e-Fatura’ya geçmesi zorunlu hale geldi. Bu düzenleme finansal süreçlerde e-dönüşümün daha da ivme kazanması ve yeni bir dönemin başlaması anlamına geliyor. Bu süreçte ilk kez e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-İrsaliye uygulamasına geçecek işletmelerin akıllarında bazı soru işaretleri olabilir.

Biz sektörün lideri olarak çeşitli ölçeklerdeki işletmelerin tebliğe uyum sürecinde ihtiyaç duydukları desteği sunuyoruz. Logo Yazılım güvencesiyle birlikte sürekli gelişen ve yenilenen alt yapımızla işletmelerin her zaman yanında oluyoruz. eLogo olarak şirketlerin ihtiyacına yönelik terzi işi çözümler sunarken geniş ürün gamımızla birlikte tecrübemizi paylaşıyoruz. 1 Temmuz öncesi sunduğumuz yüzde 40’a varan indirim kampanyasıyla, ilk kez eLogo’ya gelecek yeni mükellefler için e-dönüşüm sürecini kolaylaştırmayı ve hızlandırmayı hedefliyoruz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön