05 / 05 / 2024

E-U Çelik Yapı yeni projeleriyle sektördeki payını artırıyor!

E-U Çelik Yapı yeni projeleriyle sektördeki payını artırıyor!

E&U Çelik Yapı ortaklarından Erhan Ektiren yaptığı açıklamada tarım ve enerji sektörlerine girebileceklerinin sinyalini verdi. Ektiren, "Kendi markamız olabilecek üretimlerin neler olabileceği konularında yoğunlaşıyoruz" dedi




E-U Çelik Yapı ortaklarından Erhan Ektiren tarım ve enerji sektörlerine girebileceklerinin sinyalini verdi. Ektiren, "Kendi markamız olabilecek üretimlerin neler olabileceği konularında yoğunlaşıyoruz. Bunun için önce grup şirketleri kuracağız, ardından tek çatı altında toplayacağız. Yer arayış ve taleplerimiz de devam ediyor" şeklinde konuştu.

"Sektörde tanınan ve bilinen bir firma konumundayız" Firmalarının faaliyet konusu itibarı ile proje bazlı olarak çalıştığını dile getiren Erhan Ektiren, "Zengin makine parkı ve teknik altyapısı ile sektörde önemli bir yere sahip olan firmamız bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda birçok projeyi başarıyla tamamladı. Sektörümüzde tanınan ve bilinen firma konumundayız. Bugün Akdeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde istihdamı ve makine parkıyla çok önemli bir yere sahibiz. Kazandığımızı yine işimize yaürıyoruz" diye konuştu. Çok hızlı bir büyüme kaydettiklerini ifade eden Erhan Ektiren, tüm hedeflerinin önünde olduklarını söyledi. Farklı sektörlerde araştırmalar yapÇelik konstrüksiyon yapıların imalatı ve montajı, boru hatları, hidroelektrik santralleri kapak ve boru hatları imalat ve montajı, çimento fabrikaları imalatı gibi geniş bir alanda hizmet veren E&U Çelik Yapı, yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği projeleriyle adından söz ettiriyor. Ortadoğu'nun en büyük çimento fabrikasının yapımım üstlendiklerini, Basra'da ise AVM kuracaklarını bildiren firma ortaklarından Erhan Ektiren, ayrıca Necef, Kamerun, Yumurtalık, İzmir, Kahramanmaraş ve İstanbul Büyükçekmece'de devam eden projeleri olduğunu kaydetti. Ektiren, tarım ve enerji sektörlerine girebileceklerini de söyledi. 


Dünya Bölge


Geri Dön