24 / 05 / 2024

E-U Çelik yapı

E-U Çelik yapı

E&U Çelik Yapı ortaklarından Erhan Ektiren yaptığı açıklamada tarım ve enerji sektörlerine girebileceklerinin sinyalini verdi. Ektiren, "Kendi markamız olabilecek üretimlerin neler olabileceği konularında yoğunlaşıyoruz" dedi

Deprem Profesörü uyardı: Çelik yapılara geçilmeli! İşte çelik yapıların özellikleri ve fiyat listesi

Deprem ülkesi olan Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerle bu gerçekle tekrardan yüzleşti. Uzman isimlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan çelik yapıları önerdi.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Gzm Çelik Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Çelik Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özen tarafından kuruldu.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Depreme karşı 'çelik yapı' önlemi!

Çelik yapıların depreme karşı savunma mekanizmasına sahip olduğunu söyleyen Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “Ülkemizde nüfus yoğunluğu olan yerlerin neredeyse tamamı deprem kuşağında. O yüzden çelik yapılar alternatif olmalı” diye konuştu.

Aspa Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aspa Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Kökbaş tarafından kuruldu.

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Uğur ve Suat Uğur tarafından kuruldu.

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zabit Uçan tarafından kuruldu.

Şehir hastaneleri artık genel bütçe kaynakları ile yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koa, şehir hastanelerinin Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli yerine artık genel bütçe kaynakları ile yapılacağını duyurdu. KÖİ modeli ile yapılan 20 şehir hastanesi için 40 milyar doların üzerinde kira ve hizmet bedeli ödenecek...

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu’na Çelik Yapılar Oscar’ı!

Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu, Avrupa’nın çelik yapılar konusunda bilim Oscar’ı kabul edilen Charles Massonnet Ödülü’nün sahibi oldu.

Hakan Durmaz: Binalarda çelik yapı modeli yaygınlaştırmalı!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, deprem gerçeğinin değiştirilemeyeceğini ancak tedbir almak için seçeneklerin olduğunu söyledi. "Güvenliğimiz için binalarımızda çelik yapı modelini yaygınlaştırmalı'' dedi.

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tazegül tarafından kuruldu.

Tube Çelik Yapı Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tube Çelik Yapı Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Kama tarafından kuruldu.

E-U Çelik yapı Haberi

E-U Çelik yapı


E-U Çelik Yapı ortaklarından Erhan Ektiren tarım ve enerji sektörlerine girebileceklerinin sinyalini verdi. Ektiren, "Kendi markamız olabilecek üretimlerin neler olabileceği konularında yoğunlaşıyoruz. Bunun için önce grup şirketleri kuracağız, ardından tek çatı altında toplayacağız. Yer arayış ve taleplerimiz de devam ediyor" şeklinde konuştu.

"Sektörde tanınan ve bilinen bir firma konumundayız" Firmalarının faaliyet konusu itibarı ile proje bazlı olarak çalıştığını dile getiren Erhan Ektiren, "Zengin makine parkı ve teknik altyapısı ile sektörde önemli bir yere sahip olan firmamız bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda birçok projeyi başarıyla tamamladı. Sektörümüzde tanınan ve bilinen firma konumundayız. Bugün Akdeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde istihdamı ve makine parkıyla çok önemli bir yere sahibiz. Kazandığımızı yine işimize yaürıyoruz" diye konuştu. Çok hızlı bir büyüme kaydettiklerini...