28 / 04 / 2024

Eagle Residence Kartal nerede?

Eagle Residence Kartal nerede?

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Eagle Residence Kartal

Eagle Residence Kartal nerede? Selimoğlu Group projesi Eagle Residence Kartal'da Yunus Mahallesi Yunus Caddesi No. 10 Kartal - İstanbul / Türkiye adresinde yer alıyor...




Eagle Residence projesi  Selimoğlu Group  imzasını taşıyor. Selimoğlu Group Eagle Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde yükseliyor.  Eagle Residence Kartal  nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor.


Eagle Residence Kartal Evleri konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. 2 blok haline yükselen Eagle Residence Kartal projesinde bir blokta konutlar bulunuyor. Eagle Residence Evleri daire tipleri olarak stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 bulunuyor.


Eagle Residence Kartal projesinin diğer bloğu 10 adet dükkan için ayrılıyor. Eagle Residence Kartal projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, cafe, kapalı otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Eagle Rezidans Kartal teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi. Selimoğlu Eagle Kartal Evleri fiyat listesi metrekare olarak 2 bin 800 liradan başlayıp, 4 bin 800 liraya kadar değişiklik gösteriyor.


Selimoğlu Eagle Rezidans satış ofisi ile 444 1 735 numaralı telefondan iletişime geçip, proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Eagle Rezidans Kartal ödeme planına göre banka kredisi ile ödemeler yapılıyor. 


Çeşitli büyüklüklerde dairelerin tasarlandığı Kartal Eagle Residence projesinde stüdyo daire tipleri 45 metrekare - 60 metrekare, 1+1 daire tipleri 65  - 90 - 125 metrekare, 2+1 daire tipleri 95 - 100 - 132 - 140 - 168 metrekare, 3+1 daire tipleri 120 metrekare olarak belirlendi.



Eagle Residence Kartal nerede?

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres : Yunus Mahallesi Yunus Caddesi No. 10 Kartal - İstanbul / Türkiye


Eagle Residence Kartal nerede?


Eagle Residence Kartal nerede?


Selimoğlu Group Eagle Evleri iletişim

Telefon: 444 1 735

Web adresi: www.residenceeagle.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön