16 / 05 / 2024

Edremit'te cadde ve sokakların düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Edremit'te cadde ve sokakların düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Edremit Belediyesi tarafından Adliye çevresinde başlayacak olan üst yapı düzenlemesi öncesinde altyapı sağlama alınıyor. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Adliye çevresinde ki düzenlemelere başlıyoruz." dedi..



Edremit Belediyesi tarafından Adliye çevresinde başlayacak olan üst yapı düzenlemesi öncesinde altyapı sağlama alınıyor. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Adliye çevresinde ki düzenlemelere başlıyoruz. Altyapısı ve üst yapısı ile Adliye çevresini modern ve pırıl pırıl bir hale getireceğiz” dedi.

Edremit Belediyesi tarafından Gazicelal Mahallesi’nde Adliye ve çevresinde cadde ve sokaklara yeniden düzenleme çalışmaları başlıyor. Özellikle şikâyetlere konu olan Adliye çevresinde üst yapı düzenlemelerinden önce altyapıya yeni hatlar döşeniyor. Gazicelal Mahallesi 455. Sokaktan başlayarak 400 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenmesine başlandı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Adliye ve çevresinde ki yeniden düzenleme çalışmaları için gerekli ihale sürecinin tamamlandığını ve çalışmalara altyapı hatlarından başladıklarını belirterek, “Gazicelal Mahallesi’nde özellikle Adliye çevresinde ki cadde ve sokakları altyapısı ve üst yapısı ile yeniden düzenleyerek modern ve pırıl pırıl bir hale getireceğiz. Öncelikle altyapı hatlarını döşeyerek başladığımız çalışmalarda parke taş döşemesi, kaldırım, yağmur suyu giderleri ve yeşillendirmesi ile çağdaş ve modern bir kente yakışır hale getireceğiz” dedi.


Milliyet


Geri Dön