28 / 04 / 2024

Ege Yapı'nın 3 projesinde 3 fırsat!

Ege Yapı'nın 3 projesinde 3 fırsat!

Ege Yapı; Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde yeni fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 0,99 oran ve 120 ay vade avantajı sunuluyor...



Ege Yapı; Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere birbirinden avantajlıfırsatlar sunuyor. 

Tarihin İçinde Bir Projeden Fazlası

Ege Yapı, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ile geliştirdiği Cer İstanbul'da 18 ay ödeme olmadan yüzde 10 indirim fırsatıyla ev sahibi yapıyor. Banka kredisi kullanmak isteyenlere ise 0,99 oran, 120 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Cer İstanbul'da bulunduğu lokasyon, az katlı mimarisi ve özel tasarım peyzaj alanları ile dikkat çekiyor. Projedeki 5 adet 150 yıllık tescilli yapılar restore edilirken, yeni inşa edilen 5 adet yapı ise özgün bir mimari ile tasarlanıyor.

Projede  1+1’den 6+1’e kadar farklı yaşam alanlarına sahip rezidans daireler, loft ve ticari üniteler, seçkin hizmetleriyle lüks bir otel hizmeti verecek apart üniteler, restoranlar ve sosyal aktivite alanları yer alıyor. Sadece 127 adet konutun tasarlandığı Cer İstanbul’da satış fiyatları 1 milyon 750 bin liradan başlıyor. 

Şehrin Merkezinde Yeşille İç İçe

Çekmeköy’de az katlı, yüzde 75 yeşil alanıyla çam ormanlarının yanında, 260 metrekareye varan bahçe kullanımlı ve teraslı evlerden oluşan ÇamlıYaka Konakları ise üst segment markaların yer alacağı ticari alanlar ve sosyal alanları ile bulunduğu bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunacak. 

Projede yüzde 15’lik indirime ek olarak yüzde 10’luk KDV indirimi ve 50 ay sıfır faiz imkanı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Cadde mağazaları, café – restoran ve çok amaçlı spor alanları vb. sosyal alanların yer alacağı ÇamlıYaka Konakları’nda satış fiyatları 2 milyon 100 bin liradan başlıyor. 

İstanbul Kalbinde Tatil Gibi Yaşam

Cendere Vadisi’nde geliştirdiği ve ilk etap satışlarını tamamlandığı Kordon İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenlere 18 ay ödeme olmadan yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. Banka kredisi kullanmak isteyenlere ise 0,99 oran ile 120 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Kordon İstanbul'da 1+0’dan 4+1’e farklı seçeneklerdeki konutların yanı sıra cadde mağazaları yer alıyor. Projede satış fiyatları 570 bin liradan başlıyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/


Geri Dön