06 / 05 / 2024

Eğitimcilerin haklarına destek: Öğretmenlere bayram ikramiyesi talebi yükseliyor

Eğitimcilerin haklarına destek: Öğretmenlere bayram ikramiyesi talebi yükseliyor

Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı, eğitimcilerin hakkı için öğretmenlere bayram ikramiyesini talep etti. Eğitim alanında büyük bir rol oynayan öğretmenler için bu talebin yerinde olduğu düşünülüyor. Eğitimcilerin hakkı için mücadele eden Eğitim Gücü Sen, adaletli bir talepte bulundu.



Bayramın yaklaşması ve ülkede birçok meslek grubundaki vatandaşların ikramiyeleri alması gündemde yer almaktadır. Bunun üzerine eğitim alanında öne çıka meslek grubu olan öğretmenler için de bayram ikramiyesi talep edilmektedir. Eğitim Gücü Sen Sendikası Genel Başkanı Oğuz Özat, bu talebi dile getirerek önemli bir adım attı. Bu adil talep karşısında öğretmenlere bayram ikramiyesinin verilmesi bekleniyor. Peki bu talep karşısında öğretmenler bayram ikramiyesini alacak mı? İşte öğretmenler için bayram ikramiyesi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor… 

Öğretmenler bayram ikramiyesi alacak mı?

Eğitim Gücü Sen Sendikası Genel Başkanı Oğuz Özat, öğretmenlerin de çoğu meslek grubunda olduğu gibi dini bayramlarda ikramiye almaları gerekliliğini dile getirdi. Ayrıca memurlar arasında bayram ikramiyesi almayan tek meslek grubunun öğretmenlik olduğunu vurguladı. Emekli vatandaşları için verilen bayram ikramiyesinin 2 bin TL'ye yükseltilmesiyle öğretmenlerin de bu ikramiyeden yararlanma beklentisi oluştu. Dini bayramlarda ikramiyenin öğretmenlere de verilmesi, hakkaniyetli bir düşünce olarak görülüyor. 

Öğretmenlerin sesi olan Eğitim Gücü Sen Sendikası Genel Başkanı Oğuz Özat, bu talebi en iyi şekilde ifade etti. Toplu sözleşme görüşmelerinde ele alınması gereken konulardan birinin de memurlara bayram ikramiyesi olarak bekleniyor. Öğretmenler için istenen bu talebin hakkaniyetli bir şekilde değerlendirilmesi önemle rica ediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön