07 / 05 / 2024

Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi! 3 bine yakın şoför alınacak...

Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi! 3 bine yakın şoför alınacak...

Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi. 3 bine yakın şoför alınacak. İşte iş ilanına ilişkin merak edilen detaylar...



Ahaber'de yer alan detaylara göre, şoför iş ilanları arama motorlarında sıklıkla araştırılan konular arasında bulunuyor. Kamu ve özel kurumlar binlerce şoför istihdam etmek üzere ilanlarını paylaşıyor. İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlara göre toplam istihdam edilmek üzere 2.529 şoför ilanı bulunuyor.

BAŞVURU NEREDEN NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden personel alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine girerek "Meslek" yazan kutucuğa "Şoför" yazın ve ara seçeneğine basın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru koşullarını taşımanız halinde "Başvur" butonuna tıklayarak başvuruyu yapabilirsiniz.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunacak vatandaşların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve akabinde kaydederek giriş yapın.

http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4335

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Lise ya da dengi okuldan mezun olmak

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

18 yaşından büyük olmak

Erkek adaylar için askerlik zorunluluğu bulunmaması

Arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak

Tam zamanlı ve vardiyalı çalışmaya uygun olmak

Fiziksel veya akli olarak görevini yapmaya herhangi bir sağlık sorununun engel olmaması gerekmektedir

Belge ve evrakları tam (sürücü belgesi, mesleki yeterlilik belgesi)

Gerekli olan tüm izin belgelerine sahip olması gerekiyor. Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi! 3 bine yakın şoför alınacak... İşte 2023 şoför alınacak gruplar...


Geri Dön