17 / 05 / 2024

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? ABD Merkez Bankası açıkladı! Yeşil ışık yandı

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? ABD Merkez Bankası açıkladı! Yeşil ışık yandı

Dolar kuru ABD enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra değer kaybetmeye başladı. Doların değer kaybetmesi ile elinde dolar olan vatandaşlar ''dolarları bozduralım mı'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. ABD Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. İşte son dakika dolar gelişmesi.



ABD MERKEZ BANKASI AÇIKLADI

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Christopher Waller tarafından yapılan açıklamada ABD Merkez Bankası'nıın faiz artırımlarında hala çok uzun bir yolu olduğuna vurgu yaparak "Faiz oranları, enflasyonda bir dizi iyileşme verisi görene kadar yükselmeye devam edecek. Gelecek bir iki toplantıda faiz artırımlarının sonlanması gibi bir durum yok" ifadelerini kullandı. 

Waller, bir sonraki faiz toplantısında  50 baz puan faiz artışına ise yeşil ışık yaktı. Dolar endeksi Waller'ın açıklamalarından sonra yeni haftaya yüzde 0,5 yükselişle 106,9 seviyesinden başladı. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda aralık toplantısında yüzde 81 ihtimalle 50 baz puan faiz artırılması bekleniyor.

Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kuru kaç lira? Dolar/TL ne kadar? 15 Kasım 2022 dolar kuru...

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? ABD Merkez Bankası açıkladı! Yeşil ışık yandı

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 15 KASIM 2022 SON DAKİKA

Dolar/TL kuru 15 Kasım 2022 milyonlarcayatırımcı tarafından araştırılıyor. Dolar kuru bugün alış fiyatı 18,64 lira, satış fiyatı 18,71 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 106,86 banında işlem görüyor.

Zayıflayan dolar karşısında en kazançlı yatırım ne olur?

Selçuk Geçer'den net tarih: 'Dolar 20 TL olacak'

Euro ve dolar burun buruna geldi! Dolar harekete geçti! Euro kuru ne kadar oldu?

Geri Dön