18 / 05 / 2024

Ekmek fiyatlarına şok zam iddiası! O tarihte 10 TL olacak! 

Ekmek fiyatlarına şok zam iddiası! O tarihte 10 TL olacak! 

Tahıl fiyatları, Karadeniz ihracat anlaşması kapsamında alınacak kararı bekliyor. Fiyatlar Avrupa'da biraz düşüyor, ABD'de ise biraz artıyor. İşte ayrıntılar ve tarım sektöründe ile tahıl fiyatlarındaki son durum...



Ülkemizde tarımsal desteklemelerle ilgili mevzuatlar bulunuyor. Tarımsal Desteklemeler ile ilgili kararlar açıklanıyor ve bu Kararlar, 18/4/2006 tarihli ve 5488 sayılı Tarım Kanununun 19. maddesine dayanılarak belirleniyor. Tarımsal desteklemenin finansmanının kaynağının yasal dayanağı ise Tarım Kanununun 21. Maddesi olarak ön plana çıkıyor. 

Ekmek fiyatlarına şok zam iddiası! O tarihte 10 TL olacak!  

Tahıl fiyatları, Karadeniz ihracat anlaşması kapsamında alınacak kararı bekliyor. Fiyatlar Avrupa'da biraz düşüyor ve ABD'de biraz artıyor. 

İşte ayrıntılar ve tarım sektöründeki son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön