30 / 04 / 2024

Ekmek ve simite görülmemiş zam gelecek!

Ekmek ve simite görülmemiş zam gelecek!

Rusya'nın Ukrayna işgali sonrasında buğday fiyatları coşmuştu. Bugün ise buğday fiyatları tarihi zirveye ulaştı. Bu artış sonrası ekmek ve simit fiyatlarına gizli zam mı geliyor?



Rusya'nın Ukrayna işgali sonrasında buğday fiyatları coşmuştu. Bugün ise buğday fiyatları tarihi zirveye ulaştı. İşte son durum...

Chicago Ticaret Borsası'nda buğday fiyatları en tarihi zirvesine çıktı. Bugün 13.63 dolarla tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı. 

Düne göre yüzde 5, aylık yüzde 30, yıllık bazda ise yüzde 60'ın üzerinde artan buğday fiyatları ile beraber saat 12.50 itibarıyla 12.56 dolar seviyesinde dengelendi. 

Ekmek ve simite görülmemiş zam gelecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön