02 / 05 / 2024

Ekonomi bütün dünyada iş verimini etkilerken analistler 2023 rotasını çizdi!

Ekonomi bütün dünyada iş verimini etkilerken analistler 2023 rotasını çizdi!

2202, tüm sektörleri etkileyecek çözümler ve zorluklar getirecek şekilde başladı ve devam ediyor. İçinden çıkılamayan ekonomi, bozulan tedarik zincirleri ve kötüleşen siber güvenlik sorunları civarında seksek yapmaya devam ederken, hem işletmeler hem de analistler benzer şekilde önlerinde ne olduğun



TechNewsWorld, 2023'ün getireceği öngörüleri toplamak için BT yöneticileriyle konuştu . Büyümek için neyin bekleneceğine dair bazı yönlenici yazılar sundular.En kritik sahalardan biri, siber altyapıyı korumak için daha etkili savunmalara duyulan ihtiyaçtır. Siyaset şöyle dursun, Mayıs 2021'de çıkarılan 14028 sayılı Kararname öncelikleri netleştirdi. Başkan Biden'ın emri, ajansların yazılım tedarik zincirinin bütünlüğünü teminat altına almak için güvenliklerini geliştirmelerini gerektiriyor.

Tedarik zinciri problemlerini takip etmeye yönelik  bir SaaS platformu olan Rkvst'in baş ürün ve teknoloji sorumlusu Jon Geater , "Yazılım satıcıları artık eksikliklerini saklayamaz ve yazılım kullanıcıları uygunsuz bir şey dağıtmayı seçerlerse artık sorumluluklarından kaçamazlar" dedi. TechNewsWorld.

Hâlâ alınacak bir yol varken, dijital tedarik zincirinin sonunda fiziksel tedarik zinciri kadar stratejik olarak kabul edildiğini görüyor. Geater ayrıca tedarikçilerin nitelik sağlaması ve tüketicilerin kendi rizikolarını kontrol altına almaları için hayati bir ihtiyaç görüyor.

Ekonomi bütün dünyada iş verimini etkilerken analistler 2023 rotasını çizdi!

"Dünyanın her yerindeki şirketler ve hükümetler, kurumsal operasyonlarını yürütmek ve kullanıp müşterilere arz ettikleri donanım ve yazılım çözümlerini kuvvetlendirmek için kullandıkları yazılımların önemli bir riziko oluşturduğu realitesinin farkına varıyorlar" dedi.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön