18 / 07 / 2024

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer ciddi ciddi ikaz etti! İşte doların 25 TL olacağı tarih

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer ciddi ciddi ikaz etti! İşte doların 25 TL olacağı tarih

Dolar kurunda meydana ani çıkışlar ile beraber direnç bırakmadı. 20 TL'nin üstüne çıkan dolar kuruna dair o isimden dikkat çeken açıklama geldi. Yatırımcıları panik eden açıklama ile beraber 25 TL tahminini ilan etti. Tarih veren uzman isim yatırımcıları ikaz etti.




DOLAR DİRENÇLERİ TEK TEK KIRIYOR

Dolar kurunun 19 TL'de tutulmaya çalışılması ise başarılı olamadı. Bankalarda ve çarşılarda doların kuru 20 TL'ye kadar çıkış sağladı. Dolar kurunun 20 TL'yi geçmesi ile beraber ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi.

Şahsi Youtube hesabından yaptığı paylaşım ile beraber Selçuk Geçer, "Dolar 25 TL hayırlı olsun" başlığında videosunu paylaştı. Doların 25 TL için lazım olan yola atıldığının bilgisini paylaşan ünlü ekonomist kendi yaptığı tespitleri de gün yüzüne çıktı.

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer ciddi ciddi ikaz etti! İşte doların 25 TL olacağı tarih

DOLAR KURU 25'E YÜKSELECEK!

Doların 19 TL ile 20 TL içinde dönüp dolaştığına dikkat çeken uzman isim kıpırdanmaları inceledi. Yakın müddet içerisinde dolar kurunun 20 TL'ye kadar çıkacağını söyleyen ünlü ekonomist evvelinde 19,80 ile 19,90 olacağını da söyledi. Psikolojik bir sınırdan bahseden uzman 9 TL'den 10 TL'ye çıkmasının bi hayli zor olduğunu ancak 11 TL, 12 TL, 13 TL ve 14 TL'ye çıkışın bi hayli çok olduğuna dikkat çekti.

Dolar kurunun 20 TL'yi aşması ile beraber 24 TL ile 25 TL civarlarını  görebileceğimizin altını çizdi. Seçim evvelinde bu rakamların kesin olmadığını söyledi. Doları 19 TL'de tutmak için seferber olunduğuna vurgu yapan Selçuk Geçer, dolarda sert hareketlerin görünebileceğini ifade etti.


Geri Dön