17 / 05 / 2024

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi için artık şart yok! E-devletten başvurana 1100 TL her ay verilecek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi için artık şart yok! E-devletten başvurana 1100 TL her ay verilecek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketini için şart aranmıyor! E-devletten başvuran pek çok vatandaşa 1100 TL her ay devlet tarafından verilecek. EİKP yardımı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...



Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi için artık şart yok! E-devletten başvurana 1100 TL her ay verilecek!

EİKP yardımından ne kadar süre faydalanılacak?

Pandemi nedeniyle devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemesi, vatandaşların hesaplarına tek seferlik yatırılıyor. Önceden ödeme alan vatandaşlar, tekrar başvuru yaparak destekten yararlanamıyorlar. Ayrıca, en fazla 2 kez ödeme alanlar ise 3. faz ödemelerinden faydalanamıyorlar.

Başvurular, T.C. kimlik numarasının son hanesine göre belirlenen günlerde yapılıyor. Pazartesi günleri 0 ile biten T.C. kimlik numaraları için başvurular yapılabiliyor. Salı günleri ise 2 ile biten numaralar, çarşamba günleri 4 ile biten numaralar, perşembe günleri 6 ile biten numaralar ve cuma günleri 8 ile biten numaralar başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Ödemeler genellikle başvurunun yapıldığı tarihten itibaren 10 gün içinde hesaplara yatırılıyor. Ancak bazı durumlarda ödeme süreci 1,5 aya kadar uzayabiliyor.

Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı müjdesi...Flaş Nisan 2023 açıklaması!

Anneanneler, babaanneler müjde! Hem torununa bak hem 5100 TL al


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön