29 / 04 / 2024

Ekonomist Barış Soydan uyardı! Kredi kartı borcunuzu hemen ödeyin!

Ekonomist Barış Soydan uyardı! Kredi kartı borcunuzu hemen ödeyin!

Ekonomist Barış Soydan, 31 Mart Seçimleri'nden sonra doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere birçok ürüne zam yapılacağı uyarısında bulunarak kredi kartı borcu olanların da hemen borçlarını kapatmalarını söyledi.



Ekonomist Barış Soydan, seçim sonrası yaşanacak olan fiyat artışlarının kaçınılmaz olacağını kaydederek "Dayanıklı tüketim eşyaları gibi ürünler almayı düşünenlerin beklemeden harekete geçmelerinde fayda var. Kredi kartı borçlarını mümkünse kapatmak önemli" uyarısı yaptı.

Ekonomist Barış Soydan, seçim sonrası, özellikle doğalgaz ve elektrik gibi birçok alanda da fiyat yükselişlerinin beklendiğini belirtti. Buna göre, Ekonomist Barış Soydan; "Türkiye, dünyanın en fazla enflasyon oranlarından birini yaşıyor. Yoksulluk artıyor ve gelir dağılımında ciddi dengesizlikler var. Ekonomik büyümenin yaşanması ile birlikte, bu büyüme halkın yaşam standardına maalesef yansımıyor. Adaletsizlik ve eşitsizlik önemli sorunlar arasında" diye konuştu.

Ekonomist Barış Soydan uyardı! Kredi kartı borcunuzu hemen ödeyin!

TÜRKİYE ARJANTİNE DÖNMESİN 

ekonomim.com'da yer alan habere göre; "Türkiye'nin Arjantin'e dönme riski var" diye konuşan Ekonomist Barış Soydan, "Eğer büyük ekonomik reformlar yapılmaz veya sıcak paranın akışı kesilirse, Türkiye'nin geleceği endişe verici olabilir" şeklinde konuştu.

Doğalgaz, elektrik gibi kalemlerde zam beklentisi olduğunu kaydeden  Ekonomist Barış Soydan, önerilerini şu şekilde sıraladı:  "Dayanıklı tüketim eşyası almayı düşünenlerin acele etmeleri önemli. Kredi kartı borçlarını kapatmak gerekiyor. Konut ve otomobil fiyatlarının enflasyonun gerisinde kalacağını düşünüyorum. Otomobil almayı isteyenlerin bir süre beklemesi daha mantıklı olacaktır."

Öte yanda, Kredi kartı nedir ne işe yarar? Kredi Kartı Nedir? Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarar? Kredi kartları hem fiziksel olarak mağazalarda hem de çevrimiçi alışverişlerde kullanılmaktadır. Bu kredi kartları günlük hayatta yaygın olarak kullanılan bir ödeme şeklidir. Öte yandan, kredi kartı aynı zamanda da taksitli alışveriş, nakit avans, otomatik ödeme talimatı ve diğer finansal işlemler için kullanılmaktadır.

Kredi kartı borcu olanlara af mı geliyor? Kara listeye alınanlar dikkat!

Kredi kartları alarm veriyor: Vatandaşın borcu 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı!

Kredi kartı faizleri artıyor mu?

EPGİS başkanı Aktaş; "Kartta komisyon kalksın 2 litreyi bedava verelim"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön