Altın & Dolar

Ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu! Çok pis çakılma ihtimali var...

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar yatırımı yapanlara seslenerek, doların aniden düşme ihtimaline karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, bitvoin ve dolar kuru gibi yatırım araçlarına yönelmeye devam ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer piyasayı değerlendirerek doların aniden düşebileceğini hatırlatarak dikkatli olunması konusunda uyardı. 

DOLARI OLANLAR DİKKAT!

Yatırımcılar dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Konuyla ilgili ekonmistlerin dolar yorum ve tahminleri yakından takip ediliyor.  Ekonomist Selçuk Geçer, en son youtube hesabından yaptığı paylaşımda yatırımcıları korkuttu. Geçer, dolar için ''çok piş çakılacak'' yorumunda bulundu. Geçer, şirketlerin dolarla borçlandığını söyleyerek doların yükselmeyeceği konusunda uyardı.

Ünlü ekonomist Selçu Geçer, Türk lirasıyla dolar alacakların dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Geçer, "Çok sert çakılacak" diyerek doların değerinde önemli bir düşüş öngördü ve kazanç sağlama beklentisi içinde olanların erken davranmaları gerektiğini vurguladı.

DOLARI SABİTLEDİLER!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurundaki hareketliliği değelendirdi. Doların düşmediğini doları resmen sabitlediklerini söyleyen Geçer, dolar için beklenmedik hamlelerin olabileceğine de dikkat çekti. 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? KAPALIÇARŞI DOLAR KURU KAÇ LİRA? KAPALIÇARŞI'DA DÖVİZ KURLARI

Miyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Kapalıçarşı'da dolar ne kadar? Kapalıçarşı'da döviz kurları kaç lira? Kapalıçarşı'da dolar kaç lira? Dolar kuru haftaya yükselişle başladı. Kapalıçarşı'da bugün Dolar/TL kuru alış fiyatı 31,118 lira, satış fiyatı 32,186 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro kuru 34,62 liradan alınarak, 34,74 liradan satılıyor.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Elinde dolar tutanlara Mert Başaran'dan net açıklama! Yatırım aracı değil!

Tebernüş Kireçci açıkladı! Konut, dolar, faiz ve hisse! Uzun vadede kazanmak isteyenler neye yatırım yapmalı?