29 / 04 / 2024

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık merkezi olsun!

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık merkezi olsun!

Ekrem Demirtaş İnciraltı'nın modern bir sağlık üssü haline getirilmesinin İzmir'e çok büyük yararlar getireceğini söyledi. Demirtaş, EXPO 2015 ve EXPO 2020'ye aday olan İzmir'in sağlık turizmi açısından çok önemli bir fırsat yakaladığını belirtti...



İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, sağlık teması ile EXPO 2015 ve EXPO 2020'ye aday olan İzmir'in sağlık turizmi açısından çok önemli bir fırsat yakaladığını belirtti. Demirtaş, "Bu konuda en büyük şansımız EXPO alanı olarak düşünülen Inciraltı. Büyükşehir Belediye Başkanımızın, İnciraltı'nın bir sağlık kampüsü olarak planlanması düşüncesini destekliyoruz. 

Sağlık kampüsü olacak İnciraltı ile 2 milyon 213 bin metrekare büyüklüğünde, ülkemizin kent içindeki en büyük yeşil alanını da elde etmiş olacağız" dedi. 

SAĞLIK BAŞKENT İzmir'in 'in iki EXPO adaylığında da, önerilen alanın İnciraltı olduğunu hatırlatan Demirtaş, EXPO olmadan da sağlık turizminde atılım yapmak için İnciraltı bölgesinin potansiyelinin değerlendirilebileceğini söyledi. 

Demirtaş, "İzmir sağlık turizminin başkenti olabilir" şeklinde konuştu.


Habertürk Egeli


Geri Dön