29 / 04 / 2024

Ekrem Demirtaş kim

Ekrem Demirtaş kim

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İZTO Travel Turkey 2015'e destek veriyor!

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir 'deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli katılım olmasını istediklerini belirtti.

İTO Başkanı'ndan İzmir statlarına destek sözü!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş’ın Alsancak Stadı’nın tribünlerini güçlendirip, Atatürk Stadı’nı yerinde yenileme ve Seha Aksoy Atletizm Pisti’ni 13 bin kişilik stada dönüştürme projelerine İzmir kulüpleri tam destek verdi.

Ege’nin iki yakası turizm için buluşacak!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 2015 yılında Selanik ve İzmir’deki otel ve acente sahiplerini buluşturacak bir organizasyona imza atacaklarını bildirdi...

Ekrem Demirtaş: İzmir'de kruvaziyer liman ihtiyacı var!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, son dönemde kruvaziyer gemilerin rotasını yeniden İzmir'e çevirdiğini, kentin daha fazla gemiyi ağırlayacak liman kapasitesine ihtiyacı olduğunu bildirdi.

İZTO'ya 43.7 milyon TL'lik bütçe!

İzmir Ticaret Odası'nda (IZTO) yapılan olağan meclis toplantısının bu ay gündeminde 2014 yılı bütçesi yer aldı. İZTO, 43 milyon 700 bin liralık 2014 yılı bütçesini onayladı...

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık merkezi olsun!

Ekrem Demirtaş İnciraltı'nın modern bir sağlık üssü haline getirilmesinin İzmir'e çok büyük yararlar getireceğini söyledi. Demirtaş, EXPO 2015 ve EXPO 2020'ye aday olan İzmir'in sağlık turizmi açısından çok önemli bir fırsat yakaladığını belirtti...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

İzmir'e 10 yılda 350 bin konut yapılmalı!

İTO’nun 9 Nisan’da gerçekleşecek olan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 67. İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu’ndan meclis üyeliğine aday olan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kemalpaşalı inşaatçılar ile buluştu. 

İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Kentsel dönüşümün metropol ilçelerden imalatın civar ilçelere kaydırılması gerektiğini vurgulayan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli" diye açıklama yaptı.

AVM'lerdeki kiraların cironun yüzde 20'sine dayanması kabul edilemez!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, alışveriş merkezlerinde dükkan kiralarının cirolara oranının yüzde 20'lere dayandığını söyledi.

Büyük inşaat firmalarının gözü İzmir'de!

İnciraltı Masha Lounge'de İzmir Ticaret Odası 67'nci ve 68'inci Meslek Komiteleri üyeleriyle biraraya gelen Ekrem Demirtaş, İzmir'in geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

İnşaatta KDV indirimi devam etmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektörünün büyümesi için KDV indiriminin payını değerlendirdi. Demirtaş, ''İnşaatta KDV indirimi ve tapu harcı indirimi devam etmeli” dedi.

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

İtokent 2 Bademler nerede?

Ekrem Demirtaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. Peki İtokent 2 Bademler nerede?

İzmir'e İtokent 2 Bademler projesi geliyor!

İzmir'e İtokent 2 Bademler projesi inşa edilecek. Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak.

İtokent 2 projesi imarsız mı inşa ediliyor?

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş tarafından Urla Bademler’e inşa edilecek İTOKENT 2 Projesi imarsız mı inşa ediliyor?

Ekrem Demirtaş kim Haberi

Ekrem Demirtaş kim

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Körfez Tüp Geçidi Projesi'ne karşı çıkılmasını doğru bulmadığını belirtti. "Bazı Odalar projenin İzmir Ulaşım Master Planı ile entegre olması gerektiğini belirtti. Projenin kaynağı ile kilometrelerce metro ve otoyol inşaatı yapılabileceği söyleniyor" diyen Demirtaş, şunları dile getirdi: "Toplu taşımacılık için de mutlaka yatırım yapılmalı. Ancak Körfez Geçiş projesinin kilitlenen İzmir trafiği için bir çözüm yolu olduğu da dikkate alınmalı. Kentin etrafındaki çevre yolları ve otoyol bağlantılarına bakınca tıkanıklığı fark etmemek mümkün değil. Bu durum neredeyse günün her saati yaşanıyor. İstanbul gibi üçüncü ve beşinci çevre yolu yapma imkanı yok. Karşı kıyıya gidenleri kısa sürede taşıyacak 6 km'lik bir yol kadar hayati yol olamaz. Dolayısıyla İzmir'in gelecek 50 yılında, İzmirliye hizmet verecek...