28 / 07 / 2024

Ekrem Demirtaş: İzmir sahil yolu yeraltına alınmalı!

Ekrem Demirtaş: İzmir sahil yolu yeraltına alınmalı!

Ege Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) Başkanlığına seçilen Mustafa Güçlü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş' ı makamında ziyaret etti...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Ege Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) Başkanlığına seçilen Mustafa Güçlü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  İzmir  Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. 


Güçlü, ülkede yaşanan gerilim ve kutuplaşmadan işdünyasının da etkilendiğini, dernek olarak uzlaşıya katkı koyacaklarını belirtti. Demirtaş, kentsel dönüşümde alınmış riskli alan kararlarının hızla uygulamaya geçirilmesi gerektiğine dikkat çekerek, konunun Çevre ve Şehircilik Bakanı'na anlatılması gerektiğini söyledi. 


İnsan odaklı yöntem 


İTO Başkanı Demirtaş, trafik odaklı şehirden insan odaklı trafik yöntemine geçilmesi gerektiğini belirterek, "Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üç şerit gidiş, üç şerit geliş. Arkası konut İnsanlar balkonuna çıkıp deniz havası alamıyor. O trafiği denizin altından yapalım. Üstte bir tramvay gidip gelsin. Üstü rekreasyon alanı olsun. Kordonda yapıldı. Arabanın geçmesine ihtiyaç var mı, yok. Geçmese ne olur? İnsan odaklı trafik yöntemine geçmek gerekiyor" dedi. 


Milliyet Ege 




Geri Dön