29 / 04 / 2024

Ekrem Eşkinat projelerini ilçe belediye başkanlarına anlattı!

Ekrem Eşkinat projelerini ilçe belediye başkanlarına anlattı!

Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü karşılama programı için Süleyman paşa’ya gelen ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı. Eşkinat projelerini ilçe belediye başkanlarına anlattı.




Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü karşılama programı için Süleyman paşa’ya gelen ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Valilik ziyaretinin ardından Süleyman paşa Belediye Başkanlığı’na gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile bir süre sohbet eden Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleyman paşa gerçekleştirmek istediği projeleri ilçe başkanları ile paylaştı.

Ertuğrul ve Orta cami Mahalleleri Kentsel Sit Özel Proje Alanı Kentsel Tasarım Projesi’nin üzerinde özellikle duran Başkan Eşkinat, Çerkezköy, Malkara ve Muratlı Belediye Başkanlarına projenin detayları ile ilgili bilgiler verdi.Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.


Tekirdağ Kent Haber


Geri Dön