10 / 05 / 2024

tekirdağ 2014 projeleri

tekirdağ 2014 projeleri

Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü karşılama programı için Süleyman paşa’ya gelen ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı. Eşkinat projelerini ilçe belediye başkanlarına anlattı.

Real City'nin ilk etabı satışta!

Bulut İnşaat'ın Tekirdağ'da inşa ettiği deniz manzaralı yeni konut projesi Evviva Real City'nin birinci etabı satışa çıkarıldı. 150 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve 100 binadan oluşan Evviva Real City projesinde toplam 2 bin daire bulunuyor.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı projeleri tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından verilen sunuma katıldı.

Tekirdağ Belediyesi kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı, İTÜ ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Tekirdağ Kapaklı'da 2 bin 13 kişi emlak vergisi borcunu yapılandırdı!

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi emlak ve İstimlak Müdürlüğü, 2014 yılı içerisinde 6552 sayılı yasa kapsamında toplam 2 bin 13 kişinin borcunu yapılandırdığını bildirdi.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

tekirdağ 2014 projeleri Haberi

tekirdağ 2014 projeleri


Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü karşılama programı için Süleyman paşa’ya gelen ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Valilik ziyaretinin ardından Süleyman paşa Belediye Başkanlığı’na gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile bir süre sohbet eden Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleyman paşa gerçekleştirmek istediği projeleri ilçe başkanları ile paylaştı.

Ertuğrul ve Orta cami Mahalleleri Kentsel Sit Özel Proje Alanı Kentsel Tasarım Projesi’nin üzerinde özellikle duran Başkan Eşkinat, Çerkezköy, Malkara ve Muratlı Belediye Başkanlarına projenin detayları ile ilgili bilgiler verdi.Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.


Tekirdağ Kent...