16 / 05 / 2024

Ekrem Eşkinat projeleri

Ekrem Eşkinat projeleri

Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü karşılama programı için Süleyman paşa’ya gelen ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı. Eşkinat projelerini ilçe belediye başkanlarına anlattı.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Ekrem İmamoğlu'ndan halk ekmeğe 'zam' açıklaması: Halk Ekmek kaç liradan satılacak?

İstanbul'da son olarak 210 gram ekmek ve simite gelen zamlardan sonra fiyatlar 5 liraya yükseldi. Ekmeğe gelen zamlar İBB'nin sattığı Halk Ekmek'in de kaç liradan satılacağı sorusunu gündeme getirdi. Soruya cevabı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi.

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için düğmeye basıldı. TOKİ'nin İstanbul projelerinde tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den 1.179 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konut satıldığını duyurdu. Satışa çıkarılan konutların aylık taksit tutarı 1.179 TL'den başlıyor. 

TOKİ'den ayda 898 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konut satıldığını duyurdu. Satışa çıkarılan konutların aylık taksit tutarı 898 TL'den başlıyor. 

TOKİ'den 141 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konutu satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutların fiyatı 141 bin TL'den başlıyor. 

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Ekrem Oran'dan Kanal Çeşme açıklaması!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptığı açıklamada Suudi şirketin açıkladığı Kanal Çeşme projesiyle Çeşmelilerin mülkiyet hakkının elinden alındığını söyledi. 

Kanal Ankara projesi için ilk adım atıldı!

Tartışmalara yol açan Kanal İstanbul ve Kanal Çeşme Projeleri ardından şimdi 'Kanal Ankara' projesi için adım atıldı...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Ekrem İmamoğlu: İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ortak masa toplantıları kapsamında Şile Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, “İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz” dedi.

Ekrem Eşkinat projeleri Haberi

Ekrem Eşkinat projeleri


Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü karşılama programı için Süleyman paşa’ya gelen ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Valilik ziyaretinin ardından Süleyman paşa Belediye Başkanlığı’na gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile bir süre sohbet eden Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleyman paşa gerçekleştirmek istediği projeleri ilçe başkanları ile paylaştı.

Ertuğrul ve Orta cami Mahalleleri Kentsel Sit Özel Proje Alanı Kentsel Tasarım Projesi’nin üzerinde özellikle duran Başkan Eşkinat, Çerkezköy, Malkara ve Muratlı Belediye Başkanlarına projenin detayları ile ilgili bilgiler verdi.Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.


Tekirdağ Kent...