28 / 04 / 2024

Eksi Sıfır İç Mimarlık Tasarım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Eksi Sıfır İç Mimarlık Tasarım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Cihat İçil ve Emre Yurdaalp ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.



Eksi Sıfır İç Mimarlık Tasarım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Cihat İçil ve Emre Yurdaalp ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu. 


Eksi Sıfır İç Mimarlık Tasarım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 2-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. 3-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 5-Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila,duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 6-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğal gaz, altyapı, üst yapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 7-Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim işlerinin yapımı. 8-Prefabrike inşaat ve mesken yapmak,yaptırmak ve bunları satmak,kiraya vermek. Şirket yukarıda sayılan faaliyetleri gerçekleştirebilmek için aşağıda sayılan işlemleri de yapabilecektir. 1.İç ve dış pazarlardan uzun,orta ve kısa vadeli istikrazlar(borçlar) temin etmek,mal ve kefalet kredileri temin etmek. 2.Konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul haklar iktisap etmek(sahip olmak) ,işletmek,kiralamak,kiracıya vermek,gerektiğinde şirketin gayrimenkullerini terhin etmek (rehin vermek),şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek. 3.Konusuyla ilgili firmaların mümessillik,bayilik acenteliklerini almak,bu hakları başkalarına devir etmek. 4.İştigal konusu içinde kalmak üzere şirket her türlü mali,ticari,idari,tasarruf ve faaliyetlerde bulunmaya,şirketler kurmaya ve kurulmuş bulunan şirketlere iştirak etmeye ehil ve yetkilidir.



Geri Dön