27 / 04 / 2024

Ekşinar Konakları Florya fiyat listesi!

Ekşinar Konakları Florya fiyat listesi!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Florya Ekşinar Konakları

Ekşinar Konakları Florya fiyat listesi 600 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar Konakları projesinde dairelerin bu Ağustos ayının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...




Ekşinar Konakları projesi  Eroğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Ekşinar Konakları projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Florya'da inşa ediliyor. Ekşinar Konakları Florya fiyat listesi öncesinde Ekşinar Konakları'ndan bahsedelim.


Ekşinar Konakları Florya projesi 8 katlı 6 blok olarak inşa ediliyor.  Florya Ekşinar Konakları  teslim tarihi bu  Ağustos ayının sonu olarak belirtiliyor. Ekşinar Konakları Florya ödemeleri 60 ay sıfır faiz olarak yapılıyor.


Ekşinar Konakları Florya satış ofisi ile 0212 652 32 32 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Ekşinar Konakları Florya projesi 93 bin 796 metrekare inşaat alanına sahip.



Ekşinar Konakları Florya fiyat listesi!


Ekşinar Konakları Florya fiyat listesi 600 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ekşinar Konakları Florya satılık daire tipleri 1+1 dairelerden 7+2'lere kadar değişiyor.


Ekşinar Konakları Florya projesinde kapalı otopark, buhar banyosu, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, güneşlenme terasları, cafe ve restoran gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


230 adet konutun yer aldığı Ekşinar Konakları Florya projesinde 73 adet home ofis ve 5 adet ticari ünite bulunuyor. Ekşinar Konakları Florya'da daireler 76,55 metrekare ile 462,92 metrekare arasında değişiyor.


Ekşinar Konakları Florya nerede?

Ekşinar Konakları Florya adres : Florya Şenlik Mah. Ekşinar Sok. No:48 Florya / İstanbul


Ekşinar Konakları Florya iletişim

Telefon: 0212 652 32 32

Web adresi: www.floryaeksinarkonaklari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön