28 / 04 / 2024

Ekstra özellikleriyle öne çıkan Profilo Çamaşır Makineleri ne kadar? İşte 13 Ocak fiyat listesi...

Ekstra özellikleriyle öne çıkan Profilo Çamaşır Makineleri ne kadar? İşte 13 Ocak fiyat listesi...

Profilo Çamaşır Makineleri yorgan yıkama, otomatik dozajlama, leke çıkarma, EkstraEkle özelliği ve yüksek kapasite seçenekleriyle yaşamı kolaylaştırıyor.



Türkiye'nin en çok tercih edilen beyaz eşya markalarından Profilo, yaşamı kolaylaştıran çeşitli özellik ve yıkama programlarıyla ihtiyaçlarınıza cevap veren çamaşır makineleriyle öne çıkıyor. 7 kilodan 10 kiloya kadar değişik kapasite seçenekleri sunan çamaşır makinelerinin yorgan yıkama, otomatik dozajlama ve leke çıkarma gibi farklı programları mevcutken, makine çalıştıktan sonra yeniden eklenme sağlayan EkstraEkle özelliği ise çamaşır unuttum kaygısına son veriyor. 

EkstraEkle özelliği
Bu özellik unutkanları çok memnun edecek. Günlük hayat telaşı içinde sürekli gözümüzden kaçan durumlar ve unuttuğumuz işler olabiliyor. Hepimiz defalarca “eyvah çamaşır unuttum” demişizdir. İşte yıkama esnekliği sunan Profilo EkstraEkle özellikli çamaşır makineleri ile bu sorun ortadan kalkıyor. Profilo çamaşır makinelerinde bulunan EkstraEkle fonksiyonu ile yıkama programını başlattıktan sonra bile makinenin başlat/beklet tuşunu kullanarak her ebattaki çamaşırlarınızı makineye ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz. Böylece “yıkamayı unuttum” derdi sona erer. Profilo’nun EkstraEkle fonksiyonu 8, 9 ve 10 kilogram kapasiteli tüm Profilo Çamaşır Makinelerinde bulunur.

Leke Uzmanı
Profilo Leke Uzmanı Çamaşır Makinesi ile kan, yağ, çay, meyve suyu lekelerini çıkartmak artık zor değil. Özel leke programı sayesinde Profilo Leke uzmanı zorlu lekelerle başarıyla savaşıyor.

Deterjan miktarını kendi ayarlayan E-Doz Teknolojisi
Profilo E-Doz Çamaşır Makinesi, çamaşırlarınızın türünü, miktarını ve kirlilik oranını algılayarak, kullanılacak su ve deterjan miktarını hesaplar. Otomatik dozajlama teknolojisiyle bir kez dolduracağınız deterjan ve yumuşatıcı ile 20 defaya kadar yıkama yapabilir ve mükemmel sonuç alırsınız.

İşte Profilo Çamaşır Makineleri ve fiyatları:

1. CGA141X1TR Çamaşır Makinesi 
Kapasite: 9 kilogram 
Devir: 1000 
Fiyat: 11.229,00 TL

Ekstra özellikleriyle öne çıkan Profilo Çamaşır Makineleri ne kadar? İşte 13 Ocak fiyat listesi...

2. CGA242X1TRÇamaşır Makinesi 
Kapasite: 9 kilogram 
Devir:1200 
Fiyat:11.659,00 TL

 


Geri Dön