02 / 05 / 2024

Ela Didyma Resort Hotel'in değeri belli oldu!

Ela Didyma Resort Hotel'in değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Didim arsasının değeri belli oldu. İşte Özak GYO Didim arsasının değerleme raporu...



Özak Gayrimenkul Yatırım ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Didim 2021 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO'nun Didim arsası, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, 2567 ada 2 parselde yer alıyor. Arsa niteliğinde olan gayrimenkul, Akbük Körfezi'nin kuzey girişinde, küçük bir koy içerisinde yer alıyor. Bölge, Şekertur Sitesi, Konya Kültür Sitesi ile anılıyor ve eski Tarım Köy İşleri Bakanlığı Sosyal Tesisleri’nin yer aldığı alanda kalıyor. Taşınmaz, Didim – Akbük yoluna 1 kilometre, Didim – Bodrum – Söke Karayolu’na 14 kilometre mesafede yer alıyor. Arsa, Didim ilçe merkezine 6 kilometre, Aydın il merkezine ise 98 kilometre mesafede konumlanıyor. Yayınlanan değerleme raporu, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. lehine 49 yıllığına tesis edilen daimi ve müstakil üst hakkının değerinin (kalan kısmının) tespitini sağlıyor. Parsel üzerinde Ela Didyma Resort Hotel' bulunuyor. 

Ela Didyma Resort Hotel in değeri belli oldu!

Özak GYO lehine Didim'de müstakil ve daimi olarak tesis edilen üst hakkının değeri belli oldu. Buna göre KDV hariç pazar değeri 225 milyon 981 bin TL olurken, KDV dahil pazar değeri ise 266 milyon 657 bin 580 TL olarak belirlendi. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesinde yer alan arsanın daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin gayrimenkul değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Dosya için tıklayın

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön