03 / 05 / 2024

Elektriğe yüzde 16 indirim gelmişti! Dikkat çeken çağrı: "Doğal gaz fiyatında da..."

Elektriğe yüzde 16 indirim gelmişti! Dikkat çeken çağrı:

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın sanayi elektriğine yüzde 16 indirim yapıldığını açıklamasının ardından İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avgadiç'ten önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar...



"SANAYİDE KULLANILAN DOĞAL GAZ FİYATINDA DA..."

"Aynı yaklaşımın sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında da olacağına eminiz" ifadelerine yer veren Avdagiç, "Düzenleme için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Araç sahipleri dikkat: Paralarınızı geri alabilirsiniz...

Son dakika! Sanayi elektriğine yüzde 16 indirim! Meskende ise...

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön