27 / 04 / 2024

Elektrik faturaları için destek başladı! Dikkat en az 103 TL...

Elektrik faturaları için destek başladı! Dikkat en az 103 TL...

Elektrik faturaları için devlet destek sunuyor. Dar gelirli vatandaşlar talep etmesi halinde fatura desteğinden faydalanabilecek. Ödemeler PTT aracılığı ile gerçekleştiriliyor. 2 kişilik aile için ödeme tutarı 103 TL oldu...



Pek çok kişinin elektrik faturası desteğinden haberi yok. Milyonları ilgilendiren elektrik fatura yardımı şeklinde de nitelendirilen tüketim desteği 4 kişilik aile için 206 TL'yi buluyor. Pek çok kişinin destekten faydalanma hakkı olmasına rağmen destekle ilgili bilgisi olmaması sebebiyle başvuru yapmıyor. Dul, yetim, engelli, yaşlı, kronik hastalar ve daha birçok vatandaş elektrik desteğinden yararlanabiliyor. Ayrıca Elektrik tüketiminde bütün aboneleri yakından ilgilendiren bir değişikliğe de gidildi. Kademeli tarife dönemine geçiş yapıldı. Ancak isteyen tüketicilere kademeli tarifeden çıkış imkanı da tanınıyor.

Elektrik faturaları için destek başladı! Dikkat en az 103 TL...

İşte elektrik desteğine ve kademeli tarifeye ilişkin merak edilen her şey...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön