28 / 04 / 2024

Elektrik faturalarına şok indirim kararı geldi! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

Elektrik faturalarına şok indirim kararı geldi! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

Son zamanlarda elektrik faturalarında yaşanan yüksek fiyatlardan sonra yetkililer harekete geçti. Gelecek yeni düzenleme ile konut ve ticari alanların faturalarında indirim yapılacak. Peki faturalara yönelik düzenleme ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...



Dernek ve vakıfların ticarethane grubundan mesken tarife grubuna dahil edileceğini aktaran Dönmez, faturalarda yarı yarıya bir indirimin gerçekleşeceğini aktarmıştı. Dönmez, "Cemevleri de bu uygulamayla birlikte bu ucuz tarife dilimden yararlanmış olacaklar. Mesken grubunda ibadethaneler vardı. Şimdi dernek, vakıf ve cemevleri gibi sivil toplum kuruluşları da bu gruba dahil edilmiş oldu" diye konuştu.

Elektrik faturalarına şok indirim kararı geldi! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

Bu açıklamadan sonra yeni tarifenin açıklanması beklenildi. NTV'de yer alan habere göre; elektrikte yeni tarifenin gelecek haftanın ilk günlerinde hayata geçmesi planlanıyor. Gerçekleşecek yeni tarife ile konut abonelerine uygulanan ilk kademe tarifede yüzde 10 ile 15 arasında indirim olacağı düşünülüyor. Ticarethanelerde ise yüzde 25'e yakın indirim yapılması hedefleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön