22 / 05 / 2024

Elektrik Faturası Ödeyerek Para Kazanın: Online Bankanın Kampanyası!

Elektrik Faturası Ödeyerek Para Kazanın: Online Bankanın Kampanyası!

Banka, müşterilerine her ay ödedikleri elektrik faturaları için ödül verecek. Otomatik ödeme talimatı verenlere hediye para yatırılacak. Ayrıntılar kampanya duyurusunda belirtildi.



Akbank, Axess kartlarıyla Enerjisa fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 25 TL'ye kadar chip-para kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya detayları şu şekildedir:

  • Kampanyadan yararlanmak için, 1-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Axess, Axess Öğrenci veya Free kartınızla en az bir fatura ödeme talimatı vermeniz gerekmektedir.
  • Birden fazla kartınız varsa, kampanyadan yararlanmak için en az bir talimatın Axess veya Free kartınızda olması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında, 1-2 yeni fatura için 25 TL, 3-4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanabilirsiniz.
  • Kampanya müşteri bazındadır. Nisan ayı boyunca Axess, Axess Öğrenci veya Free kartlarınızla verdiğiniz tüm fatura ödeme talimatlarından en fazla 150 TL chip-para kazanabilirsiniz.
  • Chip-para ödülü, kampanya kapsamında vereceğiniz yeni otomatik ödeme talimatları için geçerlidir ve ödül tutarı 2 Mayıs 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir.
  • Eski otomatik ödeme talimatlarını iptal edip yeniden verirseniz veya banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarını kredi kartınızdan vermeye başlarsanız, kampanyadan ödül kazanamazsınız.
  • Hesaptan verilen talimatlar kampanyaya dahil değildir. Ödül kazanmanız durumunda, ilgili otomatik ödeme talimatlarını iptal etmemeniz ve tahsilatın yukarıda belirtilen Axess, Axess Öğrenci veya Free kredi kartlarından yapılmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde, chip-para ödülü taahhüt sonunda geri çekilecektir. Ayrıca, ödül yükleme tarihinden itibaren 6 ay içerisinde otomatik ödeme talimatlarını iptal etmemeniz gerekmektedir.
  • Kampanyaya dahil olan kredi kartlarından yapılacak otomatik fatura ödemeleri için bankanın belirlediği otomatik fatura ödeme faizi uygulanacaktır. Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar ödenmemesi veya kısmi ödenmesi durumunda, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari tutar üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı uygulanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmak için 30 Nisan 2023'e kadar "KAMPANYAYA KATIL" butonuna tıklayarak veya "FATURAC" yazıp 4566'ya SMS göndererek başvurabilirsiniz. Katılımınız, SMS'in Akbank sistemine ulaşmasından ve kaydınızın Akbank tarafından doğrulanmasından sonra gerçekleştirilecektir.
  • Kampanya ödülü, Akbank müşterilerine sağlanan bir fayda olarak verilmekte olup, Enerjisa faturalarından indirim teşkil etmemektedir. Kampanya SMS başvuruları, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
  • Aynı ay içinde sadece bir fatura kampanyasına dahil olabilirsiniz.
Yüksek kiralar ödeyenler dikkat! Seçim öncesinde açıklandı!
Aile Bakanlığı’ndan mayıs ayı için 1.250 TL müjdesi!
Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Emekliler hemen buraya göz atsın!

Geri Dön