16 / 05 / 2024

Elektrik faturası tutarlarında şok değişiklik! Şubat faturası nasıl gelecek?

Elektrik faturası tutarlarında şok değişiklik! Şubat faturası nasıl gelecek?

Yılbaşından sonra ülke genelinde elektriğe gelen zamlar sonrasında faturalarda ciddi artış meydana geldi. Vatandaşlar gelen elektrik faturalarının her zaman gelen faturalardan 2-3 katı fazla gelmesinden oldukça şikayetçi...



Yurt genelinde, 2022 yılına giriş yapılması ile birlikte elektrik faturalarına gelen zam konuşuluyor. Milyonlarca vatandaş elektrik faturalarının normal faturların çok üstünde gelmesinden yakınıyor. Öte yandan bu konu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısında ele alındı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön