01 / 05 / 2024

Elektrik mühendislerinden fatura uyarısı: Tek zamanlı tarifeye geçin!

Elektrik mühendislerinden fatura uyarısı: Tek zamanlı tarifeye geçin!

Yeni yıldan beri geçerli olan "kademeli tarife" ile elektrik faturaları iyice kabaran vatandaşlar, bu defa EPDK'nın duyurduğu "tek zamanlı" ve "çok zamanlı" tarifeler sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Peki elektirik tarifelerinde vatandaş nasıl bir yol izlemeli?



Yeni yıldan beri geçerli olan "kademeli tarife" ile elektrik faturaları iyice kabaran vatandaşlar, bu defa EPDK'nın duyurduğu "tek zamanlı" ve "çok zamanlı" tarifeler sebebiyle sıkıntı yaşıyor."Çok zamanlı" tarifede kalan abonenin, aynı oranda enerji için çok daha fazla tutar ödemesi yapacağı öne sürüldü. Birden fazla abonenin hangi tarifeyi kullandığından haberi olmadığna dikkat çeken EMO İzmir Şube Başkanı Özgür Tamer vatandaşlara "acilen tek zamanlı kullanım tarifesine geçin" çağrısında bulundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön