29 / 04 / 2024

Elektrik tüketimini düşürün! AB uyardı: Kış zor geçecek

Elektrik tüketimini düşürün! AB uyardı: Kış zor geçecek

Avrupa Birliği, Rusya’dan gelen gaz akışındaki sıkıntılar nedeniyle üye ülkeleri elektrik tüketimi  konusunda uyardı.



AVRUPA ÜLKELERİ KIŞA HAZIRLIK YAPIYOR

Avrupa enerji krizi büyümeye devam ederken Belçika Enerji Bakanı Tinne Van der Straeten’den bir açıklama geldi. Bakan, yeni bir enerji alanına yönlenilmemesi durumunda gelecek 5-10 senede kışların vatandaşlar ve Ülkeler için çok zor geçeceğini açıkladı.

Avrupa’nın Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar nedeniyle enerji sorunu yaşayan birçok Avrupa ülkesi gibi Fransa’da kışa hazırlık yapıyor.

Fransa’da vatandaşlar odun sobasına yönelirken talaş fiyatları artıyor ve siparişlerin ulaşması haftalar alabiliyor. Ayrıca Fransa’da ülke genelinde dükkanlara da enerji alanında bazı kısıtlamalar getirildi.

Elektrik tüketimini düşürün! AB uyardı: Kış zor geçecek

Fahrettin Koca açıkladı! 13 bin doktor için DHY süreci başladı

Sayı 9 milyonu geçti! Akın akın geldiler

Türkiye’de herkes memleketine dönerse en kalabalık il orası olacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön